Monday, January 30, 2012

Salam. Guru Pemulihan Khas SK Simpang Renggam, Kluang, Allahyarham Razali bin Ali telah kembali ke Rahmatullah pada jam 5.25 pagi, 29 Januari 2012 di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru. Al-Fatihah. 
Marilah kita bersama-sama sedekahkan Al-Fatihah dan bacaan surah Yassin sebagai sumbangan ikhlas kita kepada  Allahyarham. Sesungguhnya Allah lebih menyayangi Allahyarham Razali.
Di sini saya menyampaikan salam dan terima kasih ahli keluarga Allahyarham yang begitu terharu dengan keprihatinan dan sumbangan kewangan daripada semua warga Pemulihan Khas serta warga pendidik seluruh Johor yang pemurah dan ikhlas. Semua kos perubatan di HSA dan pengurusan jenazah Allahyarham telah didahulukan pembayarannya oleh M3P Johor sebagai satu tanggungjawab yang mesti dilaksanakan. 
Ibu Allahyarham Razali mengucapkan terima kasih kepada semua guru di Johor, KPM, JPNJ dan PPD Kluang yang amat prihatin dan mengambil berat terhadap Allahyarham sepanjang dirawat di HSA. Beliau terharu dengan tanggungjawab yang dilaksanakan oleh M3P Johor dan mendoakan agar ikatan kekeluargaan dalam M3P Johor dapat diteruskan sepanjang masa. 
Inilah kita sebagai insan, kita membantu sedaya yang mampu ketika kita mampu melaksanakannya. Tapi harus diingat, jangan mengharapkan balasan bagi setiap apa yang kita bantu. Ikhlas dan bertanggungjawab, InsyaAllah kita adalah insan bermaruah di bumi ini.

No comments:

Post a Comment